Savjet 1: Kako očistiti madrac

Savjet 1: Kako očistiti madracU pravilu, madrac skriva se od očiju krevetima, deke, deke i jastucima. Ako je prikladno, većina ljudi se sjeća svog postojanja samo tijekom promjene posteljine. Ali zapravo madrac odnosi se na subjekte koji su dnevno idovoljno dugo su u kontaktu s tijelom osobe. To znači da je održavanje čiste je potrebno kako bi ostali zdravi. Kako održavati čistoću madracI kako očistiti kontaminiranjem?

Neodgovorni vlasnici pod bjelkastom bjelinom posteljine dobivaju grinje i plijesni


Trebat će vam
  • - šampon za namještaj ili deterdžent za pranje;
  • - čiste krpe, spužve, kist;
  • - čist ručnik;
  • - voda.
instrukcija

1


Čišćenje Matras ne voli vlažnost, a time i zaključakmrlje su vrlo problematične. Prva opcija je poseban šampon za tapeciranje namještaja. Druga metoda je uporaba suhe pjene. Pjena se priprema šišanjem tekućine za pranje posuđa malom količinom vode. Rezultirajuću debelu pjenu treba nanositi na mrlju s lagano vlažnom spužvom ili četkom. Primjenjuje se u kružnom, lagano trljanju gibanja. Nakon uklanjanja prljavštine - mjesto čišćenja temeljito se briše čistom vlažnom krpom. Zatim se vlažnost vlaži suhim ručnikom. Nemojte dopustiti duboko prodiranje tekućine u madrac - ovo je ispunjeno pojavom plijesni. Sljedeći korak je sušenje. nakon madrac obraditi i očistiti, treba ga osušiti. Ako postoji prilika da je izvadite na suncu - divno. Ako to nije moguće - morate upotrijebiti sušilo za kosu ili grijač ventilatora.

2


UhodChtoby u madrace nije nakupila organska tvar, nije pomnožila grinje i plijesni spore - potrebno ga je vakuumirati sa svakom promjenom kreveta. Svakih šest mjeseci potrebno je temeljito vakuumirati madrac sa svih strana, uključujući bočne površine. U tom slučaju morate koristiti mlaznicu za četkanje. Neposredno nakon završetka čišćenja, trebali biste se riješiti prašine sakupljene u vrećici za usisavanje.

3


ProfilaktikaChtoby madrac služili što je dulje moguće - treba se koristitimadracnadimak (listovi guste tkanine na elastičnom pojasu). Nemojte jesti ili piti u krevetu, niti dopustiti kućnim ljubimcima da spavaju na njemu. Sve što je uhvaćeno madrac Tekućina (čaj, kava, urin djeteta, sok) treba odmah ukloniti - sve dok se ne apsorbira.
Savjet 2: Kako organizirati svoj domU organizaciji kuća uvijek čist i udoban. Da biste stvorili uvjete za najudobniji život, poboljšajte nekoliko procesa: brigu o odjeći, vođenju i održavanju reda kuća.

Kako organizirati svoju kuću
instrukcija

1


Izvršite proljeće čišćenje. Započnite s hodnikom, jer daje dojam o vašem domu. Isperite prednja vrata, očistite ili zamijenite mat na pragu. Uklonite nepotrebne predmete iz koridora. Širite ih na mjesta ili ih bacite. Obrišite zidove, prekidače i lustere. Usisavajte tepisi, operite pod i postolje.

2


Idi u dnevnu sobu. Počnite pranje prozora, prozorskih prozora i baterija. Operite tulku i vakuumite zastore. Ako slijepe vijke visi na prozoru, temeljito ih obrišite. Šetajte s mekom vlažnom krpom preko zidova, ako im to omogućuje da pokriju. Korištenje usisavača, tretirati tapeciranim namještajem. Skinite prašinu s ormara i police. Kritički provjeravajte sadržaj ladica. Ako bi nešto trebalo baciti, dio s beskorisnim stvarima bez žaljenja. Obrišite luster i ogledala. Vi samo trebate obraditi podove. Koristite usisivač, a zatim obavite mokro čišćenje.

3


Premjestite sjajnu čistoću u spavaću sobu. Kao iu prethodnim sobama, morat ćete obratiti pažnju na prozore, namještaj i podove, a ne zaboraviti na zidove, lustere i ogledala. Osim toga, spavaća soba ima ormare i stol za presvlačenje, sadržaj kojeg morate proučavati, sortirati i sortirati. Ako niste nosili komad odjeće za kalendarsku godinu i sigurni ste da ga nećete nositi još godinu dana, bacite je ili dajte drugoj osobi, ovisno o stanju stvari. Riješite se starih, istrošenih stvari, istekla šminka i dosadno nakit. Očistite madrac na kojem spavate i promijenite posteljinu.

4


Idite u kupaonicu. Pomicanje od vrha do dna. Najprije oprati svjetiljke i zidove, zatim rastaviti ruševine na policama. Zatim očistite vodoinstalatera, ne zaboravite na cijevi. Morate samo prati prostirke i oprati pod. Gledajte, vrijeme je da zamijenite zavjesu za kadu, bez obzira na to da li zalihe toaletnog papira i sapuna ne završavaju.

5


Ne zaboravite na kuhinju. Ovdje, osim prozora, zidova i podova, morate prati kuhinjske ormare, prvo razvrstavajući njihov sadržaj. Odbaci stare proizvode. Posuđe koje ne koristite, ne žalite rođacima. Isprati kuhinjske aparate. Očistite mikrovalnu pećnicu i pećnicu iz masti.

6


Djelujte brzo. Svakodnevno prati posuđe. Također treba primiti sa svim radnim površinama kuhinje. Nemojte dopustiti da sakupite planine prljave odjeće i posteljine. Čim posjedujete dio za pranje u perilici, pokrenite ga. Pripremite stvari koje trebate ujutro, noć prije.

7


Čuvajte se i uredite. Dodijelite vrijeme za čišćenje, nemojte ometati vanjska zanimanja. Ne zaboravite nositi udobnu odjeću i rukavice pri radu s vodom i kemikalijama za kućanstvo. Nabavite udobne četke, krpe, kante i druge predmete za čišćenje.
Savjet 3: Kako ispravno koristiti Kirby usisivačKirby usisavači su najvišereklamirani kućanski uređaji, koji, prema svom proizvođaču, imaju čudesne sposobnosti za čišćenje prostora. Kupujući ovo čudo tehnologije, ponekad kupci ne znaju kako to ispravno koristiti - iako je vrlo jednostavna.

Kako koristiti Kirby usisivačKirbyove usisavače

Usisavači ovog proizvođača očistiti zrak odmirisi i prašina, čišćenje tepiha stepenice obloge, madraci, tapecirani namještaj, čvrste podove, strop i zidovi, zavjese, neto zavjese i zavjese. Oni također obavljaju dubinsko čišćenje interijera objekata, draperije, sofe, polirani parketa i laminata, nježno čiste osjetljivu odjeću i odjeću. Vlasnici automobila može obaviti pomoću Kirby usisavače očistiti svoju unutrašnjost vozila - podaci usisivači su pogodni za pročišćavanje bilo tkaney.Pri čišćenje presvlaka tepiha najviše kvalitetne podatke za prašinu za čišćenje prašine postiže podizanjem tepih vorsa.Krome toga, Kirby usisavači rade kvalitetno kemijsko čišćenje tepiha, mekan namještaj i auto sjedala, lako ukloniti mrlje od tepiha, kauča i stolice, kao i olakšavaju čišćenje teško dostupnih mjesta. Kvaliteta radnih funkcija osigurava da pneumatska pumpa, turbo-abrazivna čišćenje, vibracijski, sprej vodene otopine, uklanjanje kanalizacije blokade i automatski mjenjač, ​​koji omogućuje da se lako premjestiti čistač na bilo kojoj podlozi.

Korištenje Kirby usisavača

Mjenjač usisavača predstavlja dva nogaPedale smještene na stražnjoj strani uređaja. Označeni su natpisima N (neutralni) i D (pogon), a također se razlikuju po boji. Kada je neutralna papučica uključena, usisivač će se slobodno kretati, a voziti ga samo ljudska sila. voziti pedala sadrži neovisnu kretanje usisavača u kojoj je osoba sudjelovala u potpunosti trebuetsya.Dlya okrenuti neutralan ili drayvovye kretati samo kliknite na desnu nogu pedal.Chtoby čist madrac ili tapeciranog namještaja, potrebno je pritisnuti gumb ispod vertikalne ručke i uklonite ga povlačenjem gore i umetanje prijenosni Ručka, povezujući mu vanjsku vrećicu. Prijenos Tech-pogona mora biti u položaju OFF. Za čišćenje tepiha, interijera stepenice stroj ili premaz, potrebno je vakuum površinu, dodajte malo spremnik hladne vode i šampon, za spajanje spremnika s raspršivačem i prikupiti usisivač u kompresorskog sustava. Tada je pjena iz uređaja se primjenjuje na površinu koju treba očistiti i obriše s četkom u potpunom pročišćavanje kontaminiranog stranice. Zatim očistite površinu da se osuši, a nakon toga treba temeljito usisati.