Koliko je UAZ Patriot

Koliko je UAZ Patriot

U Rusiji, poput off-road vozila, tako da na našem tržištu postoji širok raspon sličnih modela. No, najpovoljnija je mogućnost domaćeg UAZ Patriota.

Koliko je UAZ Patriot
UAZ Patriot, tzv. UAZ-3163, je SUV s metalnim vratima s pet vrata, čija je serijska proizvodnja provedena od kolovoza 2005. godine.

Standardna oprema UAZ Patriot

Na ruskom tržištu se nudi UAZ Patriotšest trim razina. Klasična Osnovni troškovi verzija od 599,990 rubalja, i popis opreme obuhvaća minimalni skup oprema: vanjska ogledala s električnim i grijanim prednjim električnim prozorima, servo yes 12V utičnicu. Mogućnosti Udobnost s benzinskim motorom od 128 KS košta od 649,990 rubalja, a dizel motor 114 KS - od 719 950 rubalja. Popis standardne opreme dodatno uključuje električne prozore stražnjeg prozora, klima uređaj, svjetla za maglu i "glazba". Ograničeno na temelju benzinski motor se nudi po cijeni od 689 990 rubalja, dizel - od 759 990 rubalja. Takva „Patriot” je završio već: klima uređaj, servo upravljač, zaključavanje stražnjih vrata brave, ABS, svjetla za maglu, vanjska zrcala s grijanjem i električnim, električno grijanje vjetrobrana, u kombinaciji kabinom, prednja i stražnja grijana sjedala, četiri električne prozore, puno radno vrijeme audio sustav s CD-om, redovita blokada motora, krovne tračnice, aluminijski naplatci promjera 16 inča. I konačno, neograničena verzija će koštati u iznosu od 699,950 rubalja. Za svaki od potpune za naknadu od 49 990 rubalja dostupne programabilni prije početka grijača.

Posebne inačice UAZ Patriota

Ekspedicija je dostupna u Rusijipo cijeni od 679 950 rubalja, to je opremljen sa klima uređajem, servo, zatamnjena stakla, svjetla za maglu, grijane i električni ogledala, kožne presvlake, grijana prednja sjedala, power krug, tvornički audio sustav i 16-inčnim kotačima. Verzija trofeja stoji na našem tržištu od 689 950 rubalja. Što se tiče opreme, to je gotovo identično onom u ekspediciji, osim za kombiniranu unutrašnjost umjesto kože. Ruski UAZ Patriot SUV jedan je od najpopularnijih i pouzdanih "lupeža" na tržištu. Automobil se razlikuje po prostranoj kabini, snažnom motoru i izvrsnoj sposobnosti za cross-country. Za isti novac možete kupiti osim samo Lada 4x4, Chevrolet Niva ili kineske crossover.