Kako očistiti pivo trbuhu, uklanjajući nekoliko proizvoda

Kako očistiti pivo trbuhu, uklanjajući nekoliko proizvoda


Pojava trbuha piva s konzumacijom pivanije izravno povezan, ali količina pijanstva i dalje vodi do usporenog rasta abdominalne šupljine. Prvo, povećavajući količine piva koji ulijevaju u sebe, rastegnite zidove. Drugo, pivo stimulira apetit, što dovodi do prejedanja.Kako očistiti pivo trbuhu, uklanjajući nekoliko proizvoda


instrukcija


1


Da biste uklonili trbuh piva, potrebno je barem izuzetijedan od glavnih štetnih proizvoda je pivo. Iza njega možete barem privremeno odustati od bilo kojeg drugog alkohola. Nakon što se naviknete na pjenušavo piće, pokušajte se vratiti na potrošnju ne češće nego dva puta mjesečno. Inače, zauvijek se riješite trbuha piva.


2


Ako ozbiljno razmišljate o svom izgledu iTrbuh piva najviše vas smeta, počnite odbijati masnoću i začinjenu hranu. Pivske kobasice, dimljeni sirevi, prženi čipsovi i majoneza - sve je to uspješno uklopljeno s pivom pohranjeno na vašem trbuhu, pretvarajući je u pivo. Odustati od predjela piva. Bez obzira koliko točna prehrana ne odbijaju, samo će vam ovaj pristup spasiti od trbuha piva. Bijeli kruh može biti zamijenjen proizvodima od brašna od cjelovitog brašna, pa će prženi meso biti zamijenjeno kuhanim. Nemojte prejedati.


3


U početku, trbuh piva bit će "uzrujan" i"Offended", on će se početi "osvetiti", pokazujući snažan apetit i izaziva želju da jede više. Prepoznati ga redovitim bacanjem povrće hrane u rastegnuti trbuh: jabuke, banane, mrkve, kupus, rajčice i krastavci. Prirodno biljno vlakno je sada vaš prijatelj. Glad će se morati zanemariti, sve dok želuca piva, uzrokovana povećanjem trbuha, ne smanjuje se na odgovarajuću veličinu. Zeleni čaj dobro je prigušen šumama.


4


Dijeta se ne može potpuno riješiti pivaželudac. Brojanje kalorija je dobro, ali to nije panaceja. Koristite više kalorija nego što konzumirate. Zamijenite putovanje na podzemnoj željeznici hodanjem, uzmite hladan tuš ujutro, kupite bicikl, konačno. Nemojte se odmarati na svježem zraku i aktivnim igrama s prijateljima. Sportski stil života vratit će vam se harmonija i zdravlje.