Koji dokumenti trebaju otvoriti pivo

Koji dokumenti trebaju otvoriti pivo

Pivnica je jedno od najpopularnijih objekata. Da biste otvorili svoje, trebali biste dobro pripremiti: odabrati prikladno mjesto i prikupiti potrebni popis dokumenata.

Koji dokumenti trebaju otvoriti pivo

Organizacijski i pravni oblik

Prije otvaranja vlastitog piva,potrebno je pažljivo proučiti zakonodavni okvir koji regulira maloprodajnu trgovinu alkoholnim pićima. Zakon određuje tko i gdje može prodati pivo. Na primjer, na prodaju alkoholna pića strogo zabranjena u medicinske i obrazovne ustanove, prometnica, autobusne stanice, tržnice i vokzalah.Sleduet da obratite pozornost na, kako odabrati pravni oblik poslovanja. LLC je optimalna mogućnost jer je za ovu organizaciju porezni sustav pojednostavljen. To vam omogućuje da uštedite na porez na dobit i imovinu poduzeća i PDV. Prilikom pripreme dokumenata potrebno je razmotriti zahtjeve za postavljanje trake. Područje mora biti najmanje 180 četvornih metara. Bar ne smije biti smješten u stambenoj zgradi. Najvjerojatnije je potrebno popraviti sobu. Isto tako, nakon registracije svih dokumenata potrebnih za kupnju opreme, kao što su mikrovalne pećnice, ploče, bar, ormari, namještaj za sobu, blagajne, izlog, hladnjak, aparat za kavu, generatora i leda drobilice, modul za instalaciju piva minuta šutnje, mućkalica, jela i bar pribora. Uz zajamčenu kvalitetu piva, morate uzeti ozbiljno glavni izbornik bara. Može se sastojati ne samo od raznih piva zalogaje, kao što su dvopek, kobasica i sl, ali također uključuju pune obroke.

Registracija tvrtke

Za početak registracije dokumenata neophodno je od registracijedruštvo s ograničenom odgovornošću. To će koštati od 1000 do 5000 rubalja. Cijena ovisi o tome hoće li se koristiti pravne tvrtke za pomoć. Također je potrebno dobiti certifikat proizvoda i licencu za prodaju alkoholnih pića. Cijena licence za razdoblje od pet godina košta oko 40.000 rubalja. Nakon toga je potrebno unijeti u zakup ili kupnju / prodaju u prostorijama u kojima će biti bar. Iznajmljivanje prostora koštat će oko 80 000 rubalja. Potrebno je upisati blagajnu i sklopiti ugovor za njegovo održavanje, nakon toga - dobiti dozvolu za otvaranje bara u prostorijama SES-a i vatrogasnog odjela. Vrlo je važno zaključiti sporazum o sustavnom čišćenju ventilacijskih i klimatizacijskih sustava. I, zaključno, da biste dobili pravo na početak šanka, potrebna vam je državna dozvola tvrtke Rospotrebnadzor.