Koja je serija "Kuća s ljiljanima"

Koja je serija "Kuća s ljiljanima"


Nova televizijska serija je obiteljska saga o životu heroja front-linije Mikhailu Govorovu i njegovoj obitelji. Film pripovijeda priču o nekoliko generacija sovjetskog naroda od kraja rata do naših dana.Koja je serija "Kuća s ljiljanima"


Zemljište

Redatelj slike Vladimir Krasnopolsky.
Godine 1946., nakon pobjede nad fašistima,radnik heroja-front-line Mikhail Govorov se vraća u miran život. Ali njegov način ne leži sa suprugom. Michael je doznao da je Tasia žena koju je upoznao na ratnim cestama i zaljubio se, rodila kćer, a ubijena je u bombardiranju vlakova. Mali Lily je Mikhailova kći. Pronađe ga u sirotištu. Zajedno s njom Govorov napokon dolazi u obitelj. Izgled ilegalne kćeri je neugodno iznenađenje obitelji Mikhaila, njegove supruge i malog sina Kochi (Konstantin). Njegova supruga nije se mogla oporaviti od ovog udarca. Nije oprostila mužu i nije prihvatila njegovu "krv". Bliski prijatelj Mikhaila, Dementy Shulgin, poziva ga da preuzme odgovornu poziciju. Nakon toga, obitelj Govorov se preselila u staru vilu izvan grada. Popularna vjera je krstitila "Kuća s ljiljanima". S njim je povezana legenda nesretne žene koja je nametnula prokletstvo na kuću i njene stanovnike. Iako se to dogodilo u devetnaestom stoljeću, kuća je još uvijek neprijateljska prema svojim gostima. "Neće biti sreće onima koji tamo žive stotinu godina", - ova čarolija zastrašuje ljude od njega. Ali Govorovi, koji ne znaju ništa o njemu, postaju novi gospodari kuće. U početku, njihov život ide dobro, ali nesreće uskoro počinju progoniti nekoć nepromišljeno Michaela. Sine umire, a žena spušta planinu u vino. I tada postaje poznato da je Tasia, Lilyjeva majka, preživjela i traži svoju kćer. Tako se razvija priča o jednoj obitelji. Djeca odrastaju, roditelji stare. Ali svi oni i dalje žive pod krovom kuće s ljiljanima koji su postali njihovi rođaci. A ova saga još nije gotova.

Glumci koji glume

Uloge su igrali obje ruske i ukrajinske glumci: Sergej zamašnjaka, Darja Moroz, Nikolaj Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Evgenij Knyazev Viktor Rakov i drugi.
Sergej Makhovikov - popularni ruski glumackazalište i kino, redatelj, izvršitelj vlastitih pjesama. Rođen je 1963. godine. Zvijezda serije: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz je ruska glumica kazališta i kina. Rođena je 1983. godine. Roditelji su slavna glumica Marina Levotova i redatelj Yuri Moroz. Počeo sam pucati u kino od 3 mjeseca. Ukupno je igrala u 53 filma i serijalima. Godine 2009. osvojila je nagradu "Nika" za najbolju žensku ulogu (film "Live and Remember"). Olesya Sudzilovskaja je sovjetska i ruska glumica kazališta i kina. Zvijezda filmova "Mama, ne griješi", "Lily of the Valley Silver". Glumila je u 56 filmova.

O emisiji

Zajednička produkcija ruskog filmskog studija"Favorit Film" i ukrajinski film.UA. Premijera je održana 31. ožujka 2014. godine. Prikazana je 1. sezona. Uklanjaju se ukupno 24 serija. Trajanje svake serije je oko 45 minuta.