U kojim je zemljama dopušteno inkestiranje?

U kojim je zemljama dopušteno inkestiranje?


Zločini povezani sa seksualnim promiskuitetima postaju sve češća. U kojim je zemljama dopušteno inkestiranje? Legislativno, nije zabranjeno u brojnim civiliziranim državama.U kojim je zemljama dopušteno inkestiranje?


instrukcija


1


Rusija. To će se činiti čudnim, ali prema zakonu incesta u Rusiji nije zabranjena. Ne možete se oženiti rodbinom na uzlaznoj liniji, na primjer, oca s kćeri ili baka s unukom. To se odnosi na usvojene roditelje s usvojenom djecom. Brat i sestra također ne mogu stupiti u kontakt. Ali nitko se ne spominje o stričevima i ničijima, kao o rođacima i rođacima. Stoga je to dopušteno.


2


Nizozemska. Ovu zemlju često se govori kao najslobniji u zakonima. Legalizacija brakova homoseksualaca, zaštita njihovih prava, prodaja laganih lijekova - sve to je standard za Amsterdam. Incest u Nizozemskoj nije dopušten samo. Čak i ovdje brakovi između braće i sestara prepoznaju se kao legitimni. Jedini uvjet za službeno osiguranje komunikacije jest doba ljubavnika. Razlika u njemu ne bi trebala biti veća od osam godina.


3


Švicarska. Zemlja koja je nedavno riješila incest. Od 2010. godine, u ovom naprednom stanju s najvišim standardom života, zakoni su se promijenili. Članak o kaznenoj odgovornosti za ovaj čin iznenada je nestao iz koda, što je dovelo javnost na ogorčenje.


4


Francuska. Da li je incest dopušten u toj zemlji, to je sporan problem. Civilni zakon zabranjuje vjenčanja između bliskih srodnika iz XIX. Stoljeća. No, u zakonu nema oznake o ulasku u seksualne odnose između odraslih koji su krvni srodnici. Prema tome, to se smatra osobnim stvarom parova samih.


5


Belgija. U ovoj europskoj zemlji prisilni brakovi zabranjeni su, a nasilni je faktor a priori isključen. Ali incest se smatra činjenicom svakodnevnog života.


6


Indija. Kao zemlja u razvoju, Indija ne zabranjuje incest kao oblik odnosa. Osim toga, ne uzima se u obzir dobna većina, kao što je uobičajeno u civiliziranim državama.


7


Azerbajdžan. Moguće je izdvojiti ovu zemlju kao najbližu Rusiji. Incest je dopušten ne samo ovdje nego iu mnogim drugim zemljama Istoka. Osobito se tiče situacije u selu. Tradicija ima prednost, a brak između rođaka i sestara postaje norma. Vjenčanja se održavaju svečano. Uobičajen je ritual prikazivanja listova nakon vjenčanja za sve rodbine.