Jennifer Tilly je poker zvijezda i Hollywood

Jennifer Tilly je poker zvijezda i Hollywood


Poznata holivudska glumica, seks simbolHollywood, Jennifer Tilly uspjela je postići uspjeh, ne samo uzimajući slike u kinu i igrati u kazalištu. Od 2005. godine doslovno je prešla u elitu svjetskog pokera. Njezina zadivljujuća pobjeda na prestižnom ženskom turniru postala je senzacija.Jennifer Tilly je poker zvijezda i Hollywood


Jennifer Tilly rođena je 1958. godine u ZagrebuHarbour City, Los Angeles. Njezin otac - Harry Chen - američki kineskog podrijetla, bio je angažiran u prodaji rabljenih automobila. Njezina je majka bila kazališna glumica s indijskim i irskim korijenima. Zahvaljujući toj neobičnoj mješavini krvi, ona ima takav izvanredan spektakularan izgled. Chenova obitelj imala je mnogo djece: Jennifer je imala tri mlađe braće i sestara.

Roditelji buduće zvijezde Hollywooda razveli su se,kad je imala samo šest godina. Patricia - Jenniferova majka nije očajavala i nije se toliko uznemirila da je ostala sama s hrpom male djece u naručju. Brzo je pronašla njenog očuha, koji je vodio vjersku sekta, svojoj djeci. Velika obitelj se seli na otok Texada. Lokalno stanovništvo otoka uglavnom se bavilo logističkim operacijama. John Ward - Jenniferov očuh, planirao je postati pisac. Stoga se nije opterećivao fizičkom radu. Istina, njegova književna djela nisu pronašla odgovor u dušama urednika, tako da nitko nije objavio svoja djela, a obitelj je bila na rubu fizičkog preživljavanja.

Prema Tillyjevim sjećanjima, njezino djetinjstvo bilo je vrloteška. Nisu imali dovoljno novca čak ni za hranu, da ne spominjemo kupnju igračaka za djecu ili TV u kući. Jenniferova glavna zabava u tom teškom vremenu bile su improvizirane izvedbe koje je organizirala za njezinu brojnu braću i sestre. Tada je san o postanku poznatoj glumici rođen u duši malene djevojčice koja se kao malu princezu ukazivala u siromašnoj i gladnoj kući.

Uskoro, Patricia ipak pomišlja na to i baci JohnWard, napustivši otok. Život se polako počeo poboljšavati, a na 20 godina Jennifer je otišao na koledž. Nikada nije na trenutak ostavila svoj san za osvajanje Hollywooda i postati slavna glumica. Odmah nakon diplome otišla je u susret svom snu.

Kao i obično, u "gradu anđela" nitko ju nije očekivao. Tilly je morala neko vrijeme raditi kao konobarica i isporuku ručka kako bi se zadovoljile krajeve.

U velikom filmu nije bila pozvana, a odlučila jeisprobajte ruku u kazalištu. Nastupi s njezinim sudjelovanjem odmah privlače pozornost kritičara. Njezina igra u igri "Tartuffe" doista se svidjela poznatom redatelju Davidu Bairdu. Odmah je pozvao Jennifer da igra važnu ulogu u svom filmu "Burnt".

Započelo se aktivno djelovanje. Sada o talentu glumca Tilly razgovarao je u Hollywoodu. Nekoliko se godina pojavljuje u nekoliko filmova, gdje su njezini partneri zvijezde prve veličine.

Godine 1984. Jennifer Tilly oženi jednog od producenata poznatog animiranog serijala "The Simpsons" - Sam Simona, ali 1991. brak je prekinut.

Godine 1994. glumica je nominirana za nagraduOscar za svoj rad na filmovima "Bullets Over Broadway" i "Escape". Međutim, Tilly je postala posebno poznata po svojoj ulozi u kultnom horor filmu Nevjesta Chuckyja.

Tilly i dalje aktivno radi u Hollywoodu, ali od 2005. uspješno kombinira glumačku i profesionalnu igru ​​u Texas pokeru.

Krajem 90-ih Tilly se počne sastajatiprofesionalni i vrlo uspješan poker igrač - Phil Laak. Bio je taj čovjek koji je postao njezin istinski učitelj i inspirator. Ispalo je da je vrlo sposoban student, a 2005 je doista bila trijumfalna za nju. Na WSOP turniru osvojila je zlatnu narukvicu dobitnika i 158.625 dolara, a na ovom turniru sudjelovalo je 602 sudionika. Iste godine ponovno pobjeđuje u ženskom turniru serije WPT.

Valja napomenuti da prije nje, nijedna žena na svijetu nije dobila dva turnira u jednoj godini. Tilly s pravom smatra se najjačom ženskom igračicom na svijetu.

Tillyova prirodna seksualnost i njezin izvanredanglumacev talent dopušta joj da provede briljantne skupove, stavljajući svoje suparnike na zastoj. Na igri, Jennifer preferira odjeću bez odjeće, što može korisno naglasiti njezino dostojanstvo, jer je poznato da ima nevjerojatnu prsa.