Kako crtati Patrick korak po korak

Kako crtati Patrick korak po korak

Tko živi na dnu oceana? Poznate riječi? S njima počinje popularna animirana serija "SpongeBob - kvadratne hlače". Pokušajte nacrtati najboljeg prijatelja SpongeBob - Patrick. S korakom korak-po-korak, to će biti vrlo jednostavno.

Kako crtati Patrick korak po korak

instrukcija

1

Nacrtajte Patricijev kostur. U sredini papira nacrtajte veliku ovalnu. Patrick je zvijezda s ručkama i nogama, pa dodajte izdužene trokutaste oblike na oval. Odozgo prema ovalnom dodajte veliki trokut. Na stranama prtljažnika i dolje nacrtajte dva trokuta.

2

Sada koristite brisalo kako biste izbrisali svepreklapanje viših redaka. Izvucite vješalicu od gornjeg trokuta. Svi oštri uglovi trokuta okrugli su. Patrickove su ruke poput peraja.

3

Nacrtajte hlače, dodatnu liniju na vrhu kratkih hlača. Označite Patrickov pupak s dva luka. Ne zaboravite na lice - zabilježite oblik lica. Prvo, uredite usta, dvije donje crte, zatim crta za obrve i učenike.

4

Napravite nekoliko malih lica na Patrickovu licupotezima na stranama za obrve. Nacrtajte dvije ovalne za oči. Na kraju nacrtajte dvije velike zakrivljene linije - to će biti Patrickova usta. Ne zaboravite privući jezik. Na kratkim hlačama "hodanja" zvijezda je uzorak - i nacrtajte ga. Ostaje da Patrick boje sjajnim bojama jer je to vrlo pozitivan heroj!