Savjet 1: Kako napraviti tabletno računalo s vlastitim rukama

Savjet 1: Kako napraviti tabletno računalo s vlastitim rukama

Tableta je jeftina stvar, pa pokriti zato je potrebno, jer je to dodatak koji može zaštititi uređaj od udaraca i ogrebotina. Ako želite imati jedinstveni slučaj na raspolaganju, pokušajte to učiniti sami kod kuće.

Kako napraviti tabletno računalo s vlastitim rukama

Trebat će vam

 • - gusti karton;
 • - gusti osjećaj;
 • - komad tkanine;
 • - ljepilo;
 • elastični elastični pojas;
 • - dva gumba (promjer od 0,5 i 1 centimetar);
 • - konac s iglom.

instrukcija

1

Podignite tablet za koji ste viće napraviti pokriće. Postavite uređaj na karton, kružite ga olovkom, pa pažljivo obrezujte rezultirajući pravokutnik. Na isti način, napravite još jedan pravokutnik. Poravnajte sve strane praznine s klerikalnim nožem, a zatim nježno izrezujte uglove pravokutnika kartona (zaokružite ih).

2

Stavite komad gustog osjetila ispred vas (bojanije važno, možete ga odabrati po vlastitom nahođenju), zatim stavite tablet u nju, savijte drugi rub osjetila na uređaju i označite ta mjesta na materijalu koji treba odrezati. Trim, ostavljajući dopuštenja oko 0,4-0,5 centimetara. Nastale blago zaobljenim rubovima pryamougolnika.Otrezhte dva centimetra guma elastična, napravite petlju, a zatim šivaju na prednjoj strani prednje i stražnje strane osjetili cut tipke (na prednjoj strani - veće tipke, a straga prema naprijed - mali, a istovremeno šivanje petlje).

3

Uhvatite ručne kartone, stavite ih na platno i krug s jednostavnom olovkom. Iz svakog ruba dodajte granice oko centimetara i smanjite.

4

Lijepljenje tkanine na kartonske praznine na prednjoj straniokrenutom prema gore, pokušavajući ne ostaviti nikakve nabore. Razlozi su lagano presavijeni na pogrešnoj strani kartona i pričvrstite što je moguće čvršće s istim ljepilom.

5

Izrežite tri komada elastične gume. Duljina dviju elastika trebala bi biti jednaka širini praznog kartona i duljini drugog - pet centimetara više. Zatim maskirajte veliki gumeni pojas na prednjoj strani prevučenog kartona preko gornjeg ruba oko dva centimetra, rezati kriške na pogrešnoj strani i zalijepiti ih. Dva druga elastična vrpca postavljena su na donjim rubovima kartonske pločice, rezati kriške na pogrešnu stranu i zalijepili ih.

6

Zatim sakupite sve prazne površine u jednom poklopcu. Da biste to učinili, stavite palicu s licem prema dolje ispred vas, nanesite ljepljivu stranu kartonskih listova i pažljivo ih zalijepite na osjetilo, nakon što ste povukli sve prethodno navedene dozvole. Poklopac za tabletno računalo je spreman.

Savjet 2: kako napraviti tablicu za tablet

Tableta je jedna od najpopularnijih modernihgadgeta, koji postaju sve češći svaki dan. Nažalost, ovi uređaji podliježu različitim štetama. S tim u vezi, preporučljivo je koristiti pokrivače za tablete. U ovom slučaju, pokrivači koji se prodaju u trgovinama su prilično skupi, u vezi s kojim mnogi radije samostalno proizvode.

chehol

Trebat će vam

 • - škare;
 • - konac s iglom;
 • - klerikalni nož;
 • - ljepilo;
 • - kartona;
 • - komad tkanine (kože).

instrukcija

1

Prije nego što počnete, trebateodaberite odgovarajući materijal za poklopac. Može biti koža, imitacija kože, pusta ili bilo koji drugi materijal. U prvoj fazi izrade pokrova potrebno je izrezati dvije kartonske baze. Po njihovoj veličini, svaka od njih bi trebala malo nadmašiti veličinu uređaja.

2

Zatim morate izrezati dva komada odabranogmaterijal za pokrivanje. Njihova veličina bi trebala biti malo veća od veličine kartonskih baza. Nakon toga, trebate zalijepiti karton na tkaninu, kao što je prikazano na priloženoj slici. Imat ćemo dvije polovice knjige. Moraju biti međusobno povezani. To se može učiniti s komadom tkanine odgovarajuće duljine i širine. Potrebno je osigurati da zglobovi na vanjskoj strani pokrova budu što je zgodno moguće.

chehol 2

3

Nakon toga, potrebno je omotati slobodne ruboveplatno i zalijepite ih na karton. Dalje, morate zalijepiti 4 tanke trake od tkanine na kartonsku podlogu, duge oko 15 cm. U ovoj fazi važno je isprobati tabletno računalo na primljenim petljama. Trebalo bi se udobno uklopiti i skinuti s poklopca.

chehol-3

4

U sljedećoj fazi, potrebno je ljepiti kartonske baze s komadom tkanine tako da pokrivaju sve druge spojeve.

chehol-4

5

Konačno, izrežite mali komadmaterija, koja će poslužiti kao kopča. Jedan kraj mora biti pažljivo zalijepljen u poklopac s vanjske strane. Na drugom kraju je potrebno lijepiti ili šivati ​​čičak kao što je prikazano u priloženom slici. Tako je moguće napraviti slučaj za tablete po želji. To će biti pristupačne i pouzdan.

chehol-5