Nagađanje o budućnosti s lancem

Nagađanje o budućnosti s lancem

Ova jednostavna metoda proricanja pomoći će vam da saznate,što vas čeka u bliskoj budućnosti. Predviđanje je aktualno za mjesec dana. Za ovu proricanje potreban vam je lanac bez suspenzije (po mogućnosti zlato) i stol.

Nagađanje o budućnosti s lancem

Bolje je pogoditi u budućnosti u potpunoj samoći. Sjednite za stolom i stisnite lanac u dlanovima vaših ruku. Poželjno je da je lanac koji se koristi u proricanju, pripada vama i naplaćuje vam se energija.

Usredotočite se na postavljeno pitanje. Što vas najviše brine, koji su vaši problemi, brige i brige.

Čvrsto utrljajte lanac u dlanove. Potrebno je da zlato apsorbira toplinu vaših ruku. Kada se proizvod zagrijava, morate osjetiti toplinu u rukama, čak ćete imati malo trnjenje vaših ruku.

Premjestite lanac u desnu ruku i nekoliko puta.Tresti. Sad ga bacite na stol. Lanac će pasti u obliku lik. Često se događa da je teško jasno odrediti koji je znak formiran na stolu. U tom slučaju, prva stvar koja je došla na vaš um bila bi istina.

Značenje slika

Ravno crta - vaše poslovanje ide dobro. Vaša će se želja najvjerojatnije ostvariti. U vašem životu dolazi razdoblje stabilnosti i mira.

Svinja linija nalik zmija- budite izuzetno oprezni, uz vas je neprijatelj, nemojte se pouzdati u bilo koga, protiv vas tkaju intrige i tračeve iza leđa.

Pramac ili osam Je li znak beskonačnosti. Sve vaše poslovanje ide na uobičajeni krug. Ništa značajno neće vam se dogoditi u bliskoj budućnosti.

srce - uspjeh na frontu ljubavi, nova poznanica, roman, uzajamne osjećaje.

Krug, Krug - sve poslovanje ide na uobičajeni krug, ali nije potrebno čekati značajne promjene u životu.

Polukrug, rastrgan krug - moći ćete riješiti problemebili ste u nevolji dugo vremena. Izvršenje dugačke željene želje. Uživat ćete u ugodnom i obećavajućem susretu. Vrlo dobar znak.

trokut - bit ćete praćeni srećom, ne samo u djelima, već i ljubavi.

Lanac je vezan s čvorom - loš znak, što znači nove probleme. Vrijedno je obratiti pažnju na vaše zdravlje. Ako ste u sljedećem mjesecu planirali ići na izlet, onda je najbolje napustiti ga. Pazite na sebe i svoje voljene osobe.

Ne zlostavljajte ovaj način nagađanja za budućnost. Bolje je pogoditi ne više od jednom mjesečno, a rezultati će biti točniji.