Kako platiti domine

Kako platiti domine

Možete pogoditi u budućnosti uz pomoć domina. Usput, takve metode nagađanja za budućnost poznate su još od davnih vremena. Postoji čak i mišljenje da su dominoji koristili samo u numerologiji za predviđanje budućih događaja, a igra je zamislila mnogo kasnije.

Kako platiti domine

Proricanje prošlosti-sadašnje budućnosti

Za proricanje koristi se standardni skup domina. Isključite svjetlo, sjednite za stolom i upalite svijeće. Usredotočite se na pitanje za koje ste trenutno najviše zabrinuti. Postavite domine s brojevima dolje i temeljito promiješajte. Zatim, s lijevom rukom, izvucite tri zglobova i uredite ih za redom, a zatim ih okrenite jednu po jednu. Lijevi zglob je tvoja prošlost, srednja je sadašnjost, a pravo je budućnost.

Značenje brojeva

  • 6 - uspjeh, uspjeh u svim nastojanjima;
  • 5 - profesionalna karijera, rad;
  • 4 - financije i sva pitanja koja su s njima povezana;
  • 3 - ljubavni odnosi, osjećaji;
  • 2 - odnosi u obitelji, rođaci, bliski ljudi;
  • 1 - putovanja, putovanja, poslovna putovanja;
  • Prazno - nevolje, razočaranja, praznina.

Primjer tumačenja

Na primjer, izostavili ste ovu situaciju.

Prošlost je dvije pet. U prošlosti ste imali profesionalni uspjeh. Bili ste sretni u poslu, možda ste čak primili dugo očekivani napredak ili ste uspjeli.

Sadašnjost - dvije jedinice. Sada planirate neko važno putovanje. Ovo može biti poslovno putovanje ili dugo planirani odmor. Možda, na ovaj način, želite zabilježiti napredak na ljestvici karijere, što ste se dogodili.

Budućnost je četiri i pet. U budućnosti ćete morati mnogo vremena posvetiti radu i financijskoj dobrobiti vaše obitelji. Pripremite se za dug i težak posao.

Ako odlučite reći ovako, najboljeVrijeme za to je četvrtak navečer ili petak. Bolje je pogoditi samu, tako da vas nitko ne može odvratiti. Preporučljivo je ne reći nikome o primljenim predviđanjima.