Savjet 1: spojite svoju sreću

Savjet 1: spojite svoju sreću

Od davnih vremena, praksa tibetanskih redovnika,stvaranje složenog uzorka - mandala koja simbolizira svemir. Ovaj proces, koji zahtijeva mnogo rada i strpljenja, pomaže u postizanju sklada vanjskog i unutarnjeg. Međutim, mandala može poslužiti ... obične pletene salvete.

Spojite svoje sreće za sebe

Moguća shema gotovinske brisanjaSaloni-talismani povezani s određenom svrhom, pomažu namještati iznutra kako bi ispunili želju i time gurnuli tok života u pravom smjeru.

Tkala je obrazac salvete, pleterkoncentrira niz sukcesivnih događaja oko jednog centra, prisiljavajući energiju da se koncentrira na postizanje određenog cilja. Ciljevi mogu biti različiti: privlačenje ljubavi i jačanje obiteljskih veza, konsolidiranje prosperiteta u kući ili razvijanje talenata i sposobnosti svojih stanovnika.

Može se odabrati uzorak za pletenje salvete. Važno je samo ispuniti dva potrebna uvjeta:

  • Broj "zraka" u salvama trebao bi biti neparan. Optimalno - 7. Kao što znate, ovaj broj privlači sreću.
  • Umak bi trebao biti prilično velik - promjera najmanje 21 cm.

U sredini salveta, maliobjekt koji simbolizira željeni cilj. Za prosperitet, umetnuta je novčić, kako bi ojačala bračne odnose - prsten, zaštititi kuću ili kupiti novo stanovanje - ključ ili minijaturna brava. Predmet možda neće biti tako jednostavan da govori o vašem cilju. Glavna stvar je da vam simbol treba biti jasan.

Prije nego počnete raditi na temi, recitesljedeće riječi: "Stavit ću te u sredinu, dat ću ti posao i rad." Sjedi u uskom gradu i tako se povuci za sebe! Prikupiti ... i spasiti! Umjesto elipse, imenujte što je za umivaonik.

Po završetku radova, slijedi ubrusstavi je na mjesto koje mu je dodijeljeno i reci: "Ovdje imate mjesto, ovdje je vaš glavni grad, ovdje je tvoja sredina! Vladajte i vladajte dok imate dovoljno snage, dok ptica leti dok riba pliva, dok se sunce uzdiže! "

Savjet 2: Kako da se dječak pomakne

Često lijepe i zanimljive djevojke sanjalesreću i prekrasne ljubavne priče, susreću čovjeka svojih snova, zaljubljuju se i ... zauzvrat dobivaju potpunu ravnodušnost. Ili se događa da odnos već postoji, ali tip se ne žuri da se veže s jačim vezama. Što da radim?

Kako prepustiti dječaka

Priprema za ritual

Ako odlučite gurnuti voljenu osobuPripremite se za planirani ritual. Pozovite tipa u njegovu kuću kasno noću - negdje poslije osam sati, budući da su čarolije jače u ovo doba dana. Uzmite opuštajuću kupku, obućujte odjeću i dekoracije odgovarajućoj situaciji, razmislite o vašoj slici na najmanji detalj, ali bez stvaranja kobne seksualne bombe. Stavite u sobu trinaest crvenih svijeća i zdjelu s mješavinom eteričnih ulja od mirta, bergamota i ruža.
Mješavina eteričnih ulja će doprinijeti usklađivanju tanke podsvjesnoj razini, a nalazit će se za vas ljubavnik.
Stvaranje "fascinantnog" izbornika, posebnu pažnjudati začinima i začinima - za ribu i meso koristiti kumin, kurkuma, senfa, korijandera, crne i crvene paprike. Za povrće jela, šafran, anis, đumbir i kardamom su idealni. Razne kolače treba nadopuniti vanilije, cimetom ili oraščićima. U salatama dodajte cilantro, peršin i korijander koji povećavaju seksualnu želju. Svi upotrijebljeni začini trebaju se pržiti u tavi s maslacem, tako da stječu poseban okus.

Oduševljeni smo ljubljenim dječakom

Prilikom pripreme jela, koncentrirajte što je više mogućepredstavljanje vaše sretne budućnosti. Na pripreme jela tri puta, kažu u nastavku zavjere - prije kuhanja i poslije njega: „Kako je to ukusna hrana kuhani rob Božji (ime) je savršen i želji, tako savršen i poželjna za sluge Božjega (ime) ja ću biti ja. Tako je. Amen. "
Konjak ili votka strogo je zabranjeno, jer pijanac vaš rad neće raditi.
Dakle, kad čovjek dođe, prijavite se na glavnujela lagana alkoholna pića - šampanjac, koktele ili bijelo / crno vino. Izlijevanje alkohola u staklenoj čovjeka, psihički kažu u glavi sljedeći zemljište: „Snage Svevišnjeg, ja žarko apeliram na vas. Pomozi mi u ovom teškom trenutku. Veži, sluga Božji (Vaše ime) veze nebeske sluge Božjega (ime je) da je bio u mogućnosti da ih sve razbiti, i misli na mene, sluge Božjega (Vaše ime) i bijeli tijekom dana i mrak noći. Kao što je ovaj napitak će proliti krv i vene sluge Božjega (njegovo ime) i nezemaljski ljubav u svom srcu probuditi sluge Božjega (vaše ime). Amen. Amen. Amen. "Sada možete početi večeru. Istodobno, budite ugodni i inteligentni drugovi, tako da čovjek cijeniti ne samo vaše kulinarske sposobnosti, već i sami sebe.

Savjet 3: Kako uhvatiti sreću

sreća - to je, čini se, neizrecivo stanje koje sudbina daje ljudima. Ali ponekad se može pomoći pomoć Providence, jer je svaki čovjek kovač njegove sudbine. Slijedite jednostavna pravila i budite sretni!

Kako uhvatiti sreću

instrukcija

1

Radite na sebi: naučite vidjeti najbolje!Na mnogo načina, sreća ovisi o osobi: sposobnosti da se prilagodite pozitivnoj percepciji događaja. Ako ste u potrazi za negativnim aspektima u bilo kojoj situaciji, svi napori da budu sretni osuđeni su na neuspjeh. Na primjer, otpuštanje s posla. Svaki put u životu doživio je cijeli niz neugodnih osjećaja povezanih s gubitkom prostora. Psiholozi vjeruju da u ovoj odlukama šefova postoji poruka o vašem razvoju: prilika je pronaći visokoprodajni posao, završiti tečajeve za preobrazbu ili otići živjeti u drugoj zemlji. Bilo koji događaj trebao bi biti pregledan iz više gledišta. I usredotočiti se na pozitivne aspekte.

2

Saznajte kako kreativno razmišljati i riješiti probleme.Umjetnici često kažu da se u najtežim životnim situacijama, čini se, ostaju na stranu i gledaju se izvana, kako bi iskoristili te emocije nakon otkrivanja slike sljedećeg lika na pozornici. Uzmi od njih prvi dio ove vježbe: suočeni s bilo kojim životnim problemom, trebate ga pokušati analizirati s gledišta druge osobe, kreativne, aktivne. Što bi učinio u ovoj situaciji? Na primjer, požar u stanu može dati poticaj za radikalnu rekonstrukciju prostora. Možete se iskušati kao dizajner interijera. Neugodno mjesto na vašoj omiljenoj haljini može biti prekriven prekrasnim ručno izrađenim brošem.

3

Komunicirati sa svojim omiljenim i zanimljivim ljudima.Ništa ne daje takvu odgovornost za energiju i optimizam, kao što je komunikacija s voljenima: roditelji, supružnik, prijatelji. Podržat će u teškoj situaciji, podijeliti radost otkrivanja novih zanimljivih mjesta, ići s vama u kafić ili knjižnicu. Ponekad čak i tiha prisutnost voljene osobe u jednom prostoru s vama inspirira povjerenje i osjećaj podrške.

4

Organizirajte odmor za sebe i za druge.Brojni svakodnevni život, stalni napor, rad i odgovornost dovode mnoge ljude u tugu i čežnju. Saznajte kako napraviti praznik: dati svoje bake i djeda ulaznice u filharmonije na normalnom studenom danu, ispeći kolač i pozvati svoje kolege da piju čaj zajedno, kupite se cipele od lila koje ste sanjali o cijelom ljetu. Zapamtite da dobro djelo koje vam je učinio podrazumijeva lanac sličnih postupaka drugih ljudi: pozitivan primjer je zarazan! Radujte se svaki dan i dogovorite iznenađenja što je češće moguće: ovo je pravi put do sreće!