Proricanje putem telefonskog poziva

Proricanje putem telefonskog poziva

Moderna tehnologija također je aktivno korištena u proricanju. Postoji nekoliko načina nagađanja telefonom, što će vam pomoći pronaći odgovor na pitanje interesa.

Proricanje putem telefonskog poziva

Proricanje po želji

Za ovu predodžbu bilo koji telefon je prikladan. Možete upotrebljavati mobilni uređaj ili možete koristiti nepokretni uređaj. Morate formulirati pitanje na koje se može jednoznačno odgovoriti "da" ili "ne", a zatim uzmite telefon i pustite ga naglas. Sada morate čekati prvi poziv. Ako čovjek zove, odgovor je da, žena je negativna.

Poželjno je da se poziv primi unutar sat vremena,onda je nagađanje vjerojatno istina. Ispalo je, što brže zovete, točnije će biti predviđanje. Glavna stvar je ne propustiti telefonski poziv.

Proricanje ljubavnika

Za ovu čaroliju, bilo tkotelefon. Nazovete telefonski broj osobe za koju razmišljate, ali samo mijenjaju zadnje dvije znamenke. Moraju se podudarati s datumom rođenja. Na primjer, ako je rođen deveti dan, onda birajte na kraju 09. Sada slušajte tko će vam odgovoriti. Ako čujete ženski glas u cijevi, tvoja voljena osoba ne osjeća ozbiljne osjećaje za tebe, muškarca - vole te. Ako je poziv odgovorio djetetovim glasom, pričekajte ranu ponudu ruke i srca. Poziv nije odgovorio - to znači neizvjesnost vaše budućnosti zajedno.

Pogodi na pitanje interesa

Postoji još jedna zanimljiva metoda čaranjatelefon. Izvršite želju ili formulirate pitanje na koje biste željeli dobiti odgovor. Usredotočite se na pitanje i biranje bilo kojeg telefonskog broja s popisa kontakata. Sada kada je poziv pošao, počnite brojati zvučne signale. Ako ste odgovorili nakon jednolikog zvučnog signala, onda je odgovor "ne", nakon neobičnog - želja treba biti ispunjena.

Nije potrebno predvidjeti prečesto, inače će predviđanja biti lažna. Pitajte samo ona pitanja za koja doista zaista želite.