Dječja janjetina

Dječja janjetina

U Novoj godini i djeca mogu dati darove u obliku lijepe ovce. Te ovce možete napraviti jednostavno i brzo, ali ih koristiti na različite načine.

Dječja janjetina

Ako se ovakva janjetina širi nekoliko komada, onda možete sakupiti smiješnu novogodišnju vijenac za kolica ili krevetić.

I tako, trebat će vam sitne komadiće šarenog pjega, šivanjaboja nit osjetio, malo materijala za punjenje (u formi za izabrati iz - paperjem, perje, vuna, ostaci netkani materijal, mali dijelovi pređe ostale od pletenja vunenih džempera ili suknje, i tako dalje, to je nešto mekano), dobro, naravno, malo vremena.

Proizvodnja. Izrežite tijelo (2 dijela) i rep (1 komad)ovce od bijelog filca i njuške (1), točka noge (4) i dijelova (1 cvijet točka s laticama cvijeća, cvijet centar 1 točka), koji je na čelu, izrađen od boje (jednog ili žuta). Šivati ​​šav „naprijed iglu” njušku na prednje bika, rep je pričvršćena na leđa, šivati ​​parova noge.

Obožavamo lice cvijetom i onda šivamoprednje i stražnje polovice tijela. Nemojte zaboraviti kamo idete preskočiti debelu nit, širiti šavove tako da kasnije jagnje koje se mogu spremiti lako se mogu sastaviti na žicu s debelom iglom. Prije nego što završite šivanje tijela janjetine, stavite ga u pakiranje.

Korisni savjet: Oči, usta i usta janje mogu se opisatinekoliko komada tamno smeđe niti nakon što je ova ovaca potpuno spremna. A moguće je samo kada se njuška zaglavi na prednju polovicu tijela.

Prikupljaš vijenac janjadi, stavljajte između njih svijetle plastične perle u obliku cvijeća i lišća.