Kako napraviti novogodišnje kuglice, ukrašene iznutra

Kako napraviti novogodišnje kuglice, ukrašene iznutra

Nije bilo toliko vremena prijeprekrasan praznik zvanom Nova godina. A to znači da je vrijeme da se brinete o tome kako i što ćete ukrasiti kuću i stablo. Ako ste željeli stvoriti nešto originalno, pozivam vas na nove staklene kuglice, ukrašene iznutra. Takav ukras čak može biti djetetov.

Kako napraviti novogodišnje kuglice, ukrašene iznutra

Trebat će vam

  • - skup transparentnih staklenih kuglica;
  • - akrilna boja različitih boja;
  • - čajna žličica;
  • - Prazna pakiranja od jaja.

instrukcija

1

Uzimajući prazan sanduk jaja, stavite je u njunaopako staklo Nove godine kugle, nakon uklanjanja iz metalnih "kapa". Zatim pogledajte kako su se naselili - lopte se ne bi trebale miješati u međusobno.

2

Sada uzmi prvu staklenu kuglu i ulijteu njemu akrilna boja pomoću čajne žličice koja se napuni samo za jednu četvrtinu. Na isti način dodajte drugu boju na loptu. Da bi dobili izvorni božićni zanat, bolje je kombinirati barem tri različite boje.

3

Izlijevanje u staklenoj kuglici boja različitih boja,lagano ga započnite da ga okrenete u jednom smjeru, a zatim drugom. Tako obojite unutarnju površinu novogodišnje igračke. Imajte na umu da ovaj postupak treba započeti odmah nakon punjenja loptom bojom. Inače će se zgušnjavati, što će ga otežati širenje zidova dekoracije. Usput, ako ta količina boje nije dovoljna, možete ga dodati onoliko koliko vam je potrebno.

4

Potpuno ukrasite staklenu kuglu iznutra, izlijte višak boje ako je potrebno u pripremljenom spremniku. Učinite isto s ostalim božićnim ukrasima.

5

Stavite ukrašene kuglice u kutiju za jajena isti način kao što su bili u njemu i prije, to je naopako. Zbog toga, ukrasi za božićno drvce će biti još ljepša i zanimljivija - zbog gravitacije će se širiti unutar boje boljih proizvoda i stvaranje jedinstvene obrasce. U tom stanju, uređena staklenih perli mora ostati najmanje 4 sata ili do potpunog sušenja.

6

Nakon potpunog sušenja akrilne boje, možetestavite na božićno drvce igračku metalnu "kapu" koja je skinuta prije početka rada. Novogodišnje kuglice, ukrašene iznutra, spremne da budu obješene na božićno drvce!