Magneti na hladnjaku s vlastitim rukama

Magneti na hladnjaku s vlastitim rukama

Magneti na hladnjaku su elementi koji mnogikoristite za ukrašavanje hladnjaka, neke kako bi ih koristili za bilježenje podsjetnika na neke važne stvari. Napravite magnete na hladnjaku nije teško, potrebno ih je dosta vremena: od pola sata do sat vremena.

Magneti na hladnjaku s vlastitim rukama

Magnet na hladnjaku od slanog tijesta

Trebat će vam:

- čašu brašna;

- 1/2 šalice soli (plitke);

- 1/4 šalice vode;

- gouache;

- bezbojni lak;

- kartona;

- ručka;

- ljepilo (na primjer, super ljepilo);

- komadić magnetske trake dugačak dva centimetra i širine jedan centimetar.

Prije svega, napravite tijesto za modeliranje, stavite u zdjelu brašna, sol i vodu i pomiješajte sve (trebali biste dobiti prilično debelu elastičnu masu, konzistenciju koja sliči glini).

Zatim gurnite rezultirajući tijesto valjkomdebljine oko jednog centimetra. Na kartonu nacrtajte oblik oblika koji želite napraviti magnet, na primjer srce. Vystrigite obratka i primjenjivati ​​svoju valjanog tijesta, a nakon toga uredan oštar nož rezati isti oblik tijesta. Izrežite lik na toplom mjestu oko 24 sata.

Na kraju vremena, bojite prednju stranubillets gouache bilo koje boje ili odjednom s nekoliko boja. Dopustite da se boja potpuno osuši, a sloj se obloži bezbojnom lakom. Nakon uklanjanja laka, magnet umetnite na super-ljepilo na pogrešnu stranu obratka. Magnet na hladnjaku je spreman.

Magnet na hladnjaku polimerne gline

Trebat će vam:

polimerna glina;

- vruće ljepilo;

u obliku kalupa (možete koristiti kalupe, na primjer, za kekse);

- čačkalica;

- komad magnetske trake;

- rhinestones ili kuglice.

Uzmi u ruke komad polimerne gline,namjestite ga u sloj oko 0,5-0,7 centimetara debljine. Stavit će na rezultirajuću slojnu figuricu i pritisnuti. Dobio je prazninu polimerne gline.

Zatim koristite čačkalicu za izradu ukrasa na obradi. Ako koristite kalup u obliku životinje da biste stvorili magnet, trebat će vam čačkalica za oblikovanje lica.

Stavite obradak na keramičku ploču i pošaljite ga na zagrijanu pećnicu na 120-130 stupnjeva 20 minuta, a zatim ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.

Koristeći ljepilo, stavite komad magnetske trake na donju stranu izratka, a zatim ukrasite prednju stranu magneta s rhinestones ili perles (oni se mogu staviti na rubu figure).

Magnet na hladnjaku iz zrna kave

Trebat će vam:

- zrna kave;

- kartona;

- ljepilo;

- ručka;

- magnetska vrpca;

- Lijep gumb;

- svijetla satenska vrpca dužine 10 cm i širine 0,5 cm.

Na kartonu nacrtajte oblik srcapromjer od oko 10 centimetara i izrezati ga. Lagano zalijepite zrna kave na jednu stranu dobivenog preformata, stavljajući ih što je moguće bliže jedni drugima. Na suprotnoj strani lika, lijepi mali komadić magnetske vrpce.

Od satena trake luk puta, a zatim ga staviti na prednjoj strani malog magneta, a zatim u sredini pramca tog ljepila svijetle gumb. Magnet je napravljen od zrna kave spreman.