Kako zaraditi novac na prstenu

Kako zaraditi novac na prstenu

Ovi jednostavni i djelotvorni dovoljno bogatih pričapomoći vam da podignete veo tajnosti i pokušate pogledati u budućnost. Prstenovi od davnih vremena koriste se u predviđanjima sreće i snažan su nositelj energije. Za obavljanje tih rituala nije potrebna posebna obuka. Glavna stvar je promatrati nekoliko jednostavnih pravila, tako da rezultati proricanja biti točniji.

Kako zaraditi novac na prstenu

Proricanje sudbine

Za ovu proricanje trebat će vam prstenčesto nosite, možete se angažirati. U vodu prelijte u prozirno staklo do ruba. Voda koja se koristi u proricanju trebala bi teći. Također možete koristiti odmrznutu vodu, ali nikako ne možete sipati običnu vodu iz slavine, čak filtrirati. To je mrtva voda, koja ne sadrži nikakve informacije, pa će rezultati kazivanja sreće biti netočni.

Uzmi čašu napunjenu vodom i stisnipalme. Usredotočite se i razmišljajte o onome što vas najviše brine, opustite se, promišljajte o životu i uzmite si vremena. Sada pažljivo stavite prsten u staklo i izvadite ga na ulicu na hladnoj noći.

Rezultat proricanja bit će jasan kada vodau staklu će se zamrznuti. Sada pogledajte površinu smrznutog stakla. Ako ostane glatko, u bliskoj budućnosti imat ćete mir i bezobziran život. Sve će se dobro ispasti. Ako na površini postoje brežuljci, onda pričekajte dodatak u obitelji.

Često možete vidjeti na zamrznutoj površinifigurice životinja, pisama, pa čak i lica ljudi. Ovi simboli će vam pomoći da razumijete što vas čeka u bliskoj budućnosti. Tko se treba bojati i kome se mogu obratiti za pomoć u teškim trenucima.

Proricanje za budući brak

Za ovo bogatstvo reći vam je potreban angažman prsten,koji pripada vašem bližnjem rođaku i čaši vode. Rastopite kosu i skinite sve nakit. S lijeve strane, spustite privjesni prsten na dno stakla i pažljivo pregledajte središte prstena. Vjeruje se da je tu da ćete nužno vidjeti lice ili siluetu vašeg budućeg supružnika.

Fortune-reći pomoću pendela

Za ovu metodu, prsten je najprikladniji,od zlata ili srebra. Mora da pripada vama. Pa, ako imate dugu kosu, možete izraditi prsten od prstena, koji će biti obustavljen na kosi. Ako to nije moguće, možete upotrijebiti uobičajenu nit od bijele, crne ili plave boje.

Na listi papira upišite riječi "da", "ne" ibrojke od nula do devet. Uzmite pendulum u desnu ruku i započnite postavljati pitanja koja vas zanima, a vrlo polako i lagano šećite rukom s prigušnicom preko listova papira. Prsten će početi ljuljanje na određenoj točki, ukazujući na odgovor. Prsten može odgovoriti "da" ili "ne" na određena pitanja. Da biste odgovorili na pitanja poput "Kada ću se udati"? Potrebni su brojevi.

Ponekad odgovori dobiveni uz pomoć pendela,jednostavno zadiviti s njihovom autentičnosti, pa se ovakvu vrstu sudbine treba pažljivo zbrinuti i ne smijete koristiti ovu metodu samo radi zabave.