Smiješno govoriti na računalu

Smiješno govoriti na računalu

Naravno, kazivanje sreće je ozbiljna stvar i trebalo bi mu se približitioni moraju biti odgovorni, ali ponekad se samo želite zabaviti i učiti svoju budućnost uz pomoć netradicionalnih metoda predviđanja koja ponekad daju vrlo precizna predviđanja o budućnosti.

Smiješno govoriti na računalu

Pogodi se u ime budućeg muža. Za ovu proricanje, morate otići u neku sobu za razgovor i pitati ime prvog mladića koji se susreće. Vjeruje se kako će to vjerojatno nazvati vašeg budućeg supružnika.

Pogodite za budućnost. Za ovu vrstu sreće, trebate ićineke popularne filmske stranice. Dobro razmislite o svom pitanju i slučajno otvorite stranicu s filmom. Žanr kina, opis, proračun i čak recenzije publike i bit će odgovor na vaše pitanje.

Ponekad ovo bogatstvo može predvidjeti vrlopuno zanimljivih. Na primjer, na pitanje djevojke "Kako će moj odnos s momkom nastaviti?", Primio je vrlo zabavan odgovor: "Ova serija avanturističkih fantazija s neočekivanim prijelazima priče već je privukla publiku. Čekate nove nevjerojatne avanture likova serije ... "

Ako je vaše pitanje o novcu, onda morate privućipozornost na proračun filma. Vi ste na blockbusteru s više milijuna komada - to znači da je sve u redu, novac će biti, ako je na niskim proračunom treće stopa film, onda, nažalost, bogatstvo još ne sjaji.

Pogodi na pjesme. Pripremite popis pjesama unaprijed. Poželjno je da su mnogi i različiti žanrovi. Otvorite player na svom računalu, mentalno formulirajte svoje pitanje, zatvorite oči i tjerajte naprijed i natrag kotačić miša. Sada klikni nasumce. Zvuk pjesme bit će odgovor na vaše pitanje.

Nagađanje na tražilicama. Otvorite bilo koju tražilicu na računalu. Dobro razmislite o pitanju za koje želite odgovoriti. Sada zatvorite oči i slučajno ulaze u traku za pretraživanje tri ili četiri znaka. Prva slika koja odgovara vašem zahtjevu i bit će odgovor na vaše pitanje.