Obilazak Anapa

Obilazak AnapaOdmoriti se u Anavi svake godine odlučiti nekolikomilijuna ljudi. Ovaj udoban kutak idealan je za djecu i obiteljski boravak. Za dane koje treba ispuniti događajima posjetite Anapa tours. Posebni programi poput i bit će zapamćeni dugi niz godina.

ekskursii_anapi

Anapa se ne može pohvaliti vrlo svijetlimkrajolici. U blizini se ne nalaze slapovi ili prekrasni parkovi. No, to je pomoglo stanovnicima da organiziraju razne programe za show koji omogućuju ljudima više od prirodnih osobina. Korištenje povijesnih obilježja regije, glumačke vještine sudionika i gostoljubivost lokalnih stanovnika čine vrlo zanimljive izlete.

Izlet "Afričko selo"

Ovaj obilazak Anapa namijenjen je odraslima. Večernje aktivnosti uključuju fascinantno predstavljanje i zabavu. Posjetitelji mogu naručiti shish kebab, ukusno vino i uživati ​​u koncertu. Na improviziranoj pozornici bit će plesovi, pjesme, smiješne natjecanja, pa čak i masovni plesovi. Trajanje koncerta je najmanje 3 sata. Umjetnici obično dolaze iz europskih zemalja, posebni nastupi u stilu plesova naroda svijeta neće ostaviti nikoga ravnodušnima.

Izlet "Knightov turnir"

Ovo je izvedba u stilu srednjeg vijeka. Na areni će doći pravi vitezovi koji će se boriti za srce zgodnih muškaraca. Prekrasne borbe s mačevima, utrke konja i opasne akrobacije čine atmosferu svečanim i sjajnim. S likovima možete snimati slike, a oni koji žele mogu jahati konje. Obično, poslijepodne se održavaju predstave za djecu, a navečer za odrasle. Zemljišta povijesnih avantura varirati u svako godišnje doba, posjetiti Sukko i obilazak "Knightov turnir" može biti svaki ljeto.

Izlet u Dolphinarium

U predgrađima Anake postoje dva dupinarija,bolji onaj koji se nalazi na Velikom Utrishu. Smještena je izravno na morskoj obali, životinje plivaju na otvorenom u slanoj vodi. Svakih 3 sata ljeti se održavaju predstave u kojima sudjeluju dupini, pečata i druge životinje. Čarobne 40 minute životinja izvode nevjerojatne trikove. Ako ste sretni, možete kupiti sliku koju je naslikao mornarica.

Izlet u Azovsko more

Nedaleko, 50 km od Anapa, širi seAzovsko more. I svaki dan na njemu nose različite izlete. Za jedan dan možete plivati ​​u Crnom moru i Azovskom moru. Obala ima veliki broj blatnih jezera. Na posebnim plažama, kao što je Poseidon, možete uroniti u terapeutski blato ili vinsku kupelj. Za 4 ili 8 sati Anapskog izleta uživat ćete u vodenim postupcima, iscjeljivanju, fascinantnoj priči i degustaciji.