Skijanje: izbor na stil skijanja

Skijanje: izbor na stil skijanjaPrije odabira skija za novu sezonu,Morate razumjeti značajke njihovog dizajna i razlika. Možete odabrati skijanje za rast, skijanje ili veličinu. Najbolje skijanje u 2015. godini je maksimalna adrenalina, izvrsne karakteristike i moderan dizajn.

Desno skijanje za slobodno vrijeme

Najbolje skijanje na stilovima jahanja

  • Za rezbarenje, to jest, spuštanje na glatkomirne padine, trebate skije s uskim strukom i širokim krajevima. Morate odabrati modele 10-20 cm manje od visine skijaša, struk može varirati od 63 do 68 cm, radijus bočnog reza nije veći od 10-17 metara.
  • Skijanje za Freeride trebalo bi biti šire, sa strukom od 80 cm. Radijus bočnog izrezivanja je do 30 metara, a duljina se može podudarati s rastom skijaša.
  • Skije za skijanje u sportskom stilu (Racing) - najjači modeli. Također se mogu navesti u katalogu kao skija za skye-cross ili slalom.
  • Za skijanje na snijegu ili djevičanskom tlu (prašak) potrebni su široki skije, strukovi mogu doseći do 110 cm, a duljina može malo nadmašiti visinu skijaša.
  • Skijanje za Freestyle, to jest trik za klizanje i spuštanje sa strelicama, treba skratiti, s zakrivljenim rubovima i uskim strukom.
  • Tu su i univerzalni skije na kojima možete kombinirati jahanje u različitim stilovima. Oni su označeni All-Mountain ili Allround, imaju struk od 68-80 cm, a duljina je nešto kraća od visine osobe.

Kako mogu odaberite skijanje: izgradnja

Najpopularnije u 2015. su skije sdizajn "sendviča", kada se nekoliko slojeva spoji u poseban sendvič. Zbog činjenice da su vlakna stabla okomita, krutost i čvrstoća strukture su na izvrsnoj razini. Donji i gornji slojevi su obično jednako kruti. Tehnologija "Cap" pretpostavlja da je gornji sloj čvršći, to je nosač.

Posebna čvrstoća torzije, stabilnost u sustavuOkretanje i manje osjetljivost na teren su skije s izgradnjom "Box". Jezgra takvih skijanja je u metalnom omotaču ili posebnom okviru. Takvi modeli s dobrim prigušivanjem vibracija i stabilnošću pri velikim brzinama mogu se sigurno zvati najboljim skijaškim spustama.