"Altai zima" - novi praznik

"Altai zima" - novi praznikNova zimska turistička sezona na Altajskom podrucjuotvorit će se 12. i 13. prosinca 2014. Ovaj odmor je vremenski usklađen s dolaskom labudova u Altaj. Odmor se održava s ciljem otkrivanja širokih mogućnosti za zimsku rekreaciju na Altajskom podrucju.

"Altai zima" - novi praznik

instrukcija

1


U sovjetskoj četvrti Altai teritorija više od 40 godinaswans-plivači, za jedino ne smrzavanje jezero Svetloye, jedinstveni prirodni objekt, pješače za zimu. Obično 300-400 ptica ostanu zimski. Svake se godine organizira hranjenje labudova, stvara se potrebna mješavina zrna.

2


Toplo jezero, koje labudovi dolaze, opremljeni su paviljonom za promatranje ptica. Razumno smješten i platforma za vozila, u tom pogledu, buka ne ometa ptice.

3


Otvaranje zimske turističke sezone u Altaju je glavni događaj. Ministar kulture Rusije već je obratio pozornost na njega. Planira se održati svečanu ceremoniju, uz sudjelovanje guvernera regije.

4


Postoji 6 svečanih osnova. Ljudi će se moći diviti podnožju Altai, uspon na visinu od 800 metara nadmorske visine. Gosti, i planiraju se sastati u broju od 5.000 ljudi, ponudit će se demonstracijske izvedbe skijaša, quadrocycles, snowmobiles i psa sanjke. Jedan od najsjajnijih događaja bit će posjet toplom jezeru, izleti u zimovališta za labudove.

5


Osim toga, održat će natjecanje ledenih skulptura,foto i video radove. Zadovoljstvo izložbama i izložbama zanatske teme. Gosti će biti ponuđeni za sudjelovanje na raznim natjecanjima, diviti divovski divovi i tako dalje.

6


Dođite na mjesto nadolazeće proslavemogu biti kako slijedi. Grad Barnaul pruža zračni prijevoz, željeznički i cestovni prijevoz. 13. prosinca Barnaul će organizirati besplatnu autobusnu službu na mjesto slavlja. Turisti trebaju prethodno registrirati za ovaj let. Registracija se provodi na web stranici expo.visitaltai.info.

7


Belokurikha, naselje, najbliže mjestoiz turističkog središta. Ovdje je mnogo hotela i hotela. Također možete ostati u hostelu i privatnim kućama Smolensk i Altai regije.