Gdje ići u Petrogradu: interaktivni muzej

Gdje ići u Petrogradu: interaktivni muzejVikendom s djecom ne može biti samozabavna, ali i s koristima. Interaktivni znanstveni muzej "Labyrinthum" jedan je od najzanimljivijih mjesta u St. Petersburgu za učenike i odrasle, ovdje ne samo da možete pogledati izložbe, već ih i dovesti u akciju. Dodirnite munje, stvorite pravi tornado ili vatromet u čašu - što može biti uzbudljivo?

Gdje se nalaziti u Petersburgu

Interaktivni znanstveni muzej otvoren je za posjetitelje u Zagrebubilo koji dan, od 11.00 do 19.00. U pet tematskih područja koja se nalaze više od 100 zabavnih i pokazuje mehanizmi, od kojih svaki može biti dotaknu ili aktiviraju. Možda samoučenje, za to pored svakog izloška ima naljepnicu s opisom, u dvoranama su znanstveni savjetnici.

Cijelo područje muzeja podijeljeno je u pet zona. Ovaj „svijet fizikalnih eksperimenata”, „Waterworld”, „Ogledalo svijet”, „The Black Room”, „Čovjek na slikama.” Mnogo zanimljivih misterija i fenomena čekaju studiju i tragove. Ovdje su neke od njih: tajanstveni beskrajne tunel knjiga, priliku da postane pravi baterije ili stvaranje zip na loptu, proći laserski labirint, voziti bicikl s kvadratnim kotačima, znaju svoju težinu na drugim planetima.

Tematske emisije u interaktivni znanstveni muzej

Za posjet muzejskim skupinama prikladnije je da se prijavitena izletu ili uzeti audio vodič. Postoje tematski predstavi na kojima će profesionalni glumac pokazati i reći puno zanimljivih stvari o fizičkim pojavama i procesima. Najzanimljiviji na takvim emisijama su eksperimenti i eksperimenti, koje su djeca i odrasli stavili na sebe.

Tema emisije može biti električna, magnetskafenomeni, kemijski procesi, biologija, fiziološki procesi u tijelu. Postoje programi za djecu dječjih vrtića i učenike srednjih škola. Nakon emisije, a traje 45 minuta, možete lutati kroz dvorane muzeja i doživjeti razne izložbe. Ulaznice za emisiju trebaju se rezervirati unaprijed, telefonom ili putem web stranice interaktivnog muzeja znanosti Labirinta.

Dakle, ako postoji pitanje, kamo ićiPetersburg vikendom ili blagdanom, nemojte sumnjati, ovo je jedno od najboljih mjesta za školsku djecu. Vrlo interaktivni muzej zabavne znanosti nalazi se na ulici Leo Tolstoy, 9a, metro stanice "Petrogradskaya".